€ 859,00

Stokke® Sleepi™ Pakket Kersen

'Stokke® Sleepi™ Pakket Kersen
Stokke® Sleepi™ Pakket Kersen € 859,00
incl. 21% BTW

Stokke Sleepi Pakket

Het Stokke Sleepi Pakket bestaat uit:
- Wiegset (afmeting: 57x75cm, incl. onderdelen en matras)
- Ledikant (afmeting: 68x122cm, incl. matras)
- Piekstok

Stokke Sleepi, die veiligheid en comfort biedt voor je baby's eerste bedje, samen met de felixibiliteit en functionaliteit om het later in een klein en groot kinderbed uit te breiden, is een evoluerend product dat zich aanpast aan de ontwikkeling en behoeften van je opgroeiende kind.

Stokke Sleep is beschikbaar in vijf verschillende kleuren die werden ontworpen om te passen bij het kleurenschema van je kinderkamer en interieur. Het is het enige kinderbed dat werd ontworpen om de optimale slaapomgeving te bieden die je kindje ondersteunt vanaf de vroege leeftijd door de kinderjaren heen.

Oneindige configuratiemogelijkheden.
Stokke Sleepi groeit met je kind mee. Creëer een optimale slaapomgeving voor je kind in zijn eerste baby- en kinderjaren.

Ovaal ontwerp
Veel slaapruimte voor je baby. Stokke Sleepi beperkt je baby niet in zijn bewegingsvrijheid, zoals vele traditionele vierhoekige wiegen dit doen, en voorkomt dat rusteloze baby's in een hoek van de wieg komen vast te zitten.

Mini mandenwieg
Stokke Sleepi kan eerst worden gemonteerd tot mini mandenwieg. Comfortabele, ronde en compacte wieg voor je pasgeboren baby.

Volledige wieg
Door zijn geavanceerde kenmerken kan Stokke Sleepi worden omgevormd tot volledige wieg. Ovaal van vorm, comfortabel, veilig en ruim. De ideale slaapomgeving voor je kind.

Gemakkelijk in te stellen
Voor de montage en instelling van Stokke Sleepi heb je alleen een inbussleutel en een gewone schroeverdraaier nodig. Kan gemakkelijk in en uit elkaar worden gehaald om de wieg aan te passen aan de groei van je kind.

Bedonderstel in de hoogte
Het bedonderstel van Stokke Sleepi kan op vier hoogtes worden ingesteld, waardoor je de hoogte kunt aanpassen aan de leeftijd van je kind, hoog als het nog een baby is en lager wanneer het groter wordt. Minder belastend voor je onderrug en schouders bij het ophalen en neerleggen van je kind in de Stokke Sleepi.

Veiligheid
De Stokke Sleepi is conform alle internationale veiligheidsnormen. In de Stokke Sleepi kan je gerust zijn. Je kind is niet alleen goed beschermd, maar ook veilig.

Stevigheid en stabiliteit
Stokke Sleepi is gemaakt van stevig en veerkrachtig beukenhout. Beuk is duurzaam, sterk en elastisch. Ideaal voor de veiligheid van je kind.

Schuimmatras van bijzonder hoge kwaliteit.
Met uitstekende ademende en ventilatie-eigenschappen. Duurzaam en vormvast.

Coating

Beschermt Stokke Sleepi met een kwalitatieve coating. Voor een zacht en resistent oppervlak. De beschermende coating van Stokke Sleepi is krasbestendig, waardoor je wieg gemakkelijker schoon te maken is en beter kan worden onderhouden.

Individuele kleuren Stokke Sleepi is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren. Je kiest de Stokke Sleepi in de kleur die het beste past bij je kinderkamer en het andere meubilair. Uitgebreid gamma accessoires Een verdere uitbreiding van je Stokke Sleepi-wieg. Pas je Stokke Sleepi nog verder aan voor meer comfort en veiligheid voor je kind. Tijdloos ontwerp Door het esthetisch aangename en tijdloze ontwerp overstijgt Stokke Sleepi de moderne modetrends. Een volwaardige bed- en sofacombinatie voor je kind Aangevuld met de Junior Kit wordt Stokke Sleepi een volledig kinderbed. 's Nachts een comfortabel bed en overdag een praktische sofa. Slaapkamerstoelen Stokke Sleepi kan worden omgevormd tot twee stijlvolle slaapkamerstoelen. Bouw je Stokke Sleepi-wieg om zodra je baby er niet meer kan inliggen. Lees minder


Voor meer informatie, bezoek de webpagina.
Bookmark and Share
BABYBABY ONLINE MEGASTORE - UNIEK VOOR BABY & PEUTER